вівторок, 17 лютого 2015 р.

Просто падав дощ



Просто падав дощ. Він стирав з її очей сльози. Такі пекучі сльози. Зараз їй не хотілося, щоб хтось її впізнавав, підходив чи навіть вітався. Та починалося все, як у казці.

Олена виросла у багатій і заможній родині. Тут завжди панувала любов та розуміння. Ще у школі дівчина визначилася зі своєю професією. Вона хотіла стати лікарем. Без особливих зусиль Олена вступила до Київського медичного університету. Там вона познайомилася з Андрієм. Молодий , багатий хлопець, син ректора університету і лікарки в столичній клініці. Олена зразу закохалася в Андрія, а той відповів їй взаємністю. У Києві Олена знайшла роботу. Вона влаштувалася педіатром в одну з найбільших лікарень Києва. А через рік їхня молода сім’я святкувала хрестини. У них народилася чудова донька, яку назвали Софією. В свої 25 Олена була заміжньою, забезпеченою та повністю щасливою. Вона думала, що так буде тривати завжди, але розпочалася криза. Батьки дівчини втратили весь свій бізнес і збанкрутували. Олена попала під скорочення і змушена була покинути роботу. Єдиним годувальником родини став Андрій, який все частіше дорікав дружині за кожну витрачену копійку. Він контролював всі її дзвінки, рахунки, забороняв пересуватися транспортом, щоб не витрачатися і все частіше почав зриватися на маленькій доньці. Олена як могла заспокоювала чоловіка: шукала роботу, важко працювала. Андрій натомість почав відкрито зраджувати дружину. На вмовляння Олени зупинитися і повернутися в сім’ю чоловік підняв руку на неї і їхню дворічну дитину. Наступного дня Андрій забрав всі речі і прислав дружині документи з вимогою залишити будинок і повернути йому всі витрачені на неї гроші.

І зараз, колись багата і успішна лікарка, йшла під проливним дощем в старій куртці і подертому взутті. Олена не мала для чого більше жити. Їй не було за що утримувати Софійку, а чоловік все частіше став погрожувати забрати у неї дитину. Олена вже все вирішила. Вона не мала за що жити,а її доньці буде краще з багатим і заможним батьком ніж з такою матір’ю. І тут вона побачила машину, яка на великій швидкості наближалася до неї. Дівчина відпустила всі свої почуття і зробила крок на зустріч машині.

Євген як раз поспішав на слухання ще однієї ї своєї справи у суді. Молодий 30 річний чоловік, успішний адвокат і підприємець. Саме він встиг вчасно пригальмувати і врятував життя Олені. Коли він почув історію цієї бідної жінки, вирішив їй допомогти. З допомогою Євгена Олена виграла справу і відсудила у колишнього чоловіка квартиру, аліменти і головне – опіку над власною дитиною. Невдовзі Олену поновили на роботі, і вона змогла займатися своєю улюбленою справою – лікувати дітей. Жінка сама не зрозуміла, як закохалася у красивого і впевненого Євгена. Згодом вона з донькою переїхала до нього. Євген вже давно мріяв про дитину, тож Оленина донька стала йому рідною, а Софійка нарешті знайшла справжнього і люблячого батька.

І знову падав дощ. Тільки тепер її щаслива сім’я, взявшись за руки,бігла по тій самій вулиці, де колись під проливним дощем, так круто змінилися всі три людські долі.



Немає коментарів:

Дописати коментар